English version

TurneringsService

 

Ny versjon

Last ned nå!

TurneringsService er FIDE godkjent!

Endelig er versjon 6.6 klar! Dette er versjonen som støtter "cloud computing" gjennom deling av filer, resultatregistrering med smarttelefoner mm.  TS er også offisielt godkjent av FIDE for internasjonale turneringer etter FIDE swiss spillesystem. Nå støttes også FIDE's hurtig- og lynsjakkrating med full integrasjon "alle veier". Mange andre nyheter, som ligaspill til bruk i sjakk3ern, sjakk4ern og sjakk5ern. Se nedlastingssiden for detaljer. Selvfølgelig finnes fortsatt all "gammel" funksjonalitet, som Automatisk internettpublisering der alle TS-brukere fortsatt har tilgang til sitt eget "internetthjørne" der de kan legge ut sine turneringer. Der får turneringene automatisk en velkommen/info side, mulighet for påmelding via nettet, fortløpende rundebulletiner, løpende oppdatert resultatservice , partier til gjennomspilling på nett  - og enda litt til. Alt dette på flere språk!

Dette er funksjonalitet som hittil kun har vært oppnåelig for mest ressurssterke klubbene og turneringene, gjerne med en egen person eller to dedikert som web-master og "programmerer". Nå kan alt styres innenfra TS, og det trengs ingen forkunnskaper for å få dette til.

Turneringskalender

Som en ren bonus vil man etterhvert få en fin database over klubbens, ja faktisk hele nasjonens turneringer. I denne databasen kan publikum søke på dato, arrangør, sted, spillernavn mm for å finne den turneringen man er ute etter. Den vil dermed fungere både som en terminliste over kommende turneringer, og som et historisk arkiv lenge etter at turneringen er ferdig. Dét mangler ofte selv de såkalte ressurssterke turneringene idag! Etter en stund pleier disse turneringssidene å forsvinne fra nettet fordi de er basert på en eller annen ildsjel's private internettabonnement. Men TS-databasen vil bestå! 

Dette vil jeg prøve!

Hvordan kommer man så i gang? Enkelt, se introduksjonsvideoer her,  les om internettpublisering og  last ned og installer siste versjon i dag. Har du en eldre versjon av TS, ta kontakt for oppgradering. Har du ikke TS fra før, ta kontakt for å kjøpe en lisens.

Hva er "TurneringsService"?

Turneringsservice (TS) er verktøyet som har lettet, for ikke å si fjernet, "kontorarbeidet" for norske turneringsledere i snart utrolige 20 år!! 

Det er gjort et kjempeløft for å tilby sjakknorge det ypperste som finnes av dataverktøy for sjakk-administrasjon. Ventetiden er nå over! last ned i dag og se på herligheten! Eller sjekk ut TS's hjelpesystem på nettet her.

Viktige nøkkelegenskaper: